tiistai 19. toukokuuta 2015

Kuvaamassa lasten kanssa


Lapset saivat tuliaisiksi uudet pokkarikamerat ja ajattelin että mennäänpäs kaikki yhdessä katselemaan löytyisikös jotain kivaa kuvattavaa tästä lähistöltä.
No niinhän siinä sitten kävi että äiti lähti matkaan kameran kanssa jossa ei ollut edes korttia sisässä.. Lapset oli reiluja ja antoi omiaan lainaksi!
Ei kyllä ollut edes ensimmäinen kerta kun omissa menoissa meinaa kuvat jäädä kuvaamatta. Muun muassa ristiäiskuvat meillä on kasailtu vieraiden ottamista kännykkäkuvista, mutta saatiin niistäkin kyllä albumi täyteen! Mutta suutarin lapsillakaan ei kuulemma ole kenkiä ja niin edespäin.. ;)

Kun lähdin sisältä hakemaan kameroita niin käskin sillä välin etsiä löytyiskö pihasta jotain kivaa kuvattavaa, vaikka luontoon liittyvää.
No löytyhän sitä, esittelivät että tehtiin tällänen piikkisika :/


Onneks piikkisika ei ollut moksiskaan :)

Mutta kun saatiin sika irti piikeistään ja päästiin liikkeelle niin löytyhän sitä luontoakin.






No tämä luontokuvaushan ei oo ihan se juttu millä mun kannattaisi alkaa meidän perhettä elättään ;)
Mutta oon kyllä usein miettinyt riittäisiköhän kärsivällisyys kuvata vaikkapa villieläimiä, että ehtiskö ensimmäinenkään teeri lehahtaa edes lähistölle kun jo luovuttaisin ja lähtisin kotiin.

Koska juuri teerihän on niitä villeimpiä suomen luonnossa eläviä ;)


Tässä lasten näkemystä meidän asuinympäristön luonnosta:






Hienoja hienoja ideoita! Pitäisi vaan muistuttaa että pitää kameraa aina mukana jossakin taskun pohjalla koska hankala on löytää kuvattavaa silloin kun varta vasten lähtee sitä hakemaan.

Nyt meillä vaan ollaan siinä iässä että jonkinlaisen kameralaukun kanssa liikkuminen olisi niin noloo, ja jos on pakko laittaa takki päälle vain siitä syystä että olisi taskut jossa kantaa kameraa ja puhelinta niin se on ihan epää!!
Epäreilua siis, tai näin olen ymmärtänyt ;)

-Annukka



3 kommenttia:

  1. Ihana piikkisika:) Kiva, että lapsilla on omat kamerat! Nyt vaan hommaat kuule vyölaukut kaikille ja kamerat sinne;D

    VastaaPoista
  2. Ihana piikkisika:) Kiva, että lapsilla on omat kamerat! Nyt vaan hommaat kuule vyölaukut kaikille ja kamerat sinne;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois mennä jopa läpi kun ei ne oo eläny sitä vyölaukkujen ensimmäistä tulemista! Eikä siis oo koskaan kuullu sanaa vyölaukku. Mä oon visusti yrittäny olla lasten aikana käyttämättä sitä😊

      Poista